On Friday, February 26, the day of resistance to the occupation of Crimea, Lutsk activists held a series of events dedicated to the seventh anniversary of resistance to the occupation of Crimea.
Şu cümleden, Qırımtatar resurs merkezi tarafından azırlanılğan, siyasiy mabuslar, Qırımda ğayıp ve elãk olğan insanlarğa bağışlanğan ‘İşğal qurbanları: 7 yıl soñra’ serlevalı sergi taqdim etildi.
Bundan da ğayrı, QRM tarafından azırlanğan ‘Deputat, Kreml esirlerine yardım et’ ve ‘Qırım.Suvsuzlıq’(QRM ve ‘Мир и Ко’ muellifligi altında) adlı qısqa film numayış etildi.
Mezkür tedbirler ‘Volın qırımtatarları’, Volın devlet memuriyeti, Lutsk şeher şurası, qırımtatar Meclisi, Qırımtatar resurs merkezi kibi teşkilãtlarnıñ teşebbüsi ve destegi ile keçirildi.


